Promišljanja o internetu

Evo nas u našoj prvoj blog diskusiji 🙂

Nakon što ste proučili sadržaj naše prve teme – Internet – “prostor” za druženje istraživanje i učenje, razmislite i podijelite svoja razmišljanja o sljedećim pitanjima:


1. Izdvojite iz UN-ove Konvencije o pravima djeteta ona prava za koja smatrate da vam dopuštaju korištenje interneta i da vam to nitko ne može zabraniti.

2. Pokušajte objasniti značenje Zmasterove poruke upućene Tamsyn.

Svoja promišljanja zabilježite na ovoj stranici. Slobodno raspravljajte jedni s drugima, a mi ćemo vam se pridružiti i s vama razmjenjivati mišljenja.

Ne morate raspravljati o pitanjima redoslijedom kojim smo vam ih postavili. Odaberite prvo ono koje je vama najinteresantnije ili važnije, a mi ćemo vas dalje pažljivo voditi.

Upute za unošenje promišljanja u blog:

Svoja promišljanja zabilježit ćete na slijedeći način: na dnu stranice sa zadacima otvoren vam je prozor Odgovori. U njega upišete svoja razmišljanja i kliknete na donju, lijevu oznaku Odgovori. Tako će vaš komentar postati dio našeg bloga, a članovi naše blog zajednice, kao i mi učitelji moći ćemo komentirati vaša promišljanja, te očekivati vaše odgovore.

_

Sretan početak u vašem prvom blogiranju 🙂

Najava sljedeće aktivnosti:

  • Nakon što završimo diskusiju/razgovor, na alatnoj traci u rubrici Promišljanja i zadaci objavit ćemo zadatak koji trebate izraditi za ovu temu. Prisjetite se kalendara aktivnosti koji smo dogovorili na našem susretu u učionici.
  • O tome kada trebate započeti s izradom zadatka te do kada ga trebate objaviti, obavijestit ćemo vas i preko e-maila i bloga.

Za sva pitanja i pomoć dostupni smo vam svaki dan u školi, a na internetu, e-mailu ili blogu tijekom popodnevnih sati od ponedjeljka do petka 🙂


Oglasi