Promišljanja o zaštiti na internetu

Pozdrav blogeri 🙂

I ovoga puta smo vam pripremili nekoliko pitanja i zadataka koji će vas voditi kroz diskusiju o Zaštiti na internetu:


1. Navedite radnje koje smatrate da trebate napraviti kada se izloženi neprimjerenim i uvredljivim porukama koje često ili neprestano dobivate.

2.  Smatrate li da bi trebali pomoći svom vršnjaku – žrtvi nasilja ako znate da mu se to događa, a on/ona o tome ne govori?

3. Koji od programa za zaštitu računala su instalirani na vaše računalo?

Svoja promišljanja i ideje razmijenite jedni s drugim na ovoj stranici. Slobodno odredite pitanje ili zadatak s kojim ćete započeti diskusiju.

Mi smo tu da vam se pridružimo i da vam pomognemo 🙂

_

Upute za unošenje promišljanja u blog:

Svoja promišljanja zabilježit ćete na sljedeći način: na dnu stranice sa zadacima otvoren vam je prozor Replay. U njega upišete svoja razmišljanja i kliknete na donju, lijevu oznaku Replay. Tako će vaš komentar postati dio našeg bloga, a članovi naše blog zajednice, kao i mi učitelji moći ćemo komentirati vaša promišljanja, te očekivati vaše odgovore.


Najava sljedeće aktivnosti:

  • Nakon što završimo diskusiju/razgovor, na alatnoj traci u rubrici Promišljanja i zadaci objavit ćemo zadatak koji trebate izraditi za ovu temu. Prisjetite se kalendara aktivnosti koji smo dogovorili na našem susretu u učionici.
  • O tome kada trebate započeti s izradom zadatka, te do kada ga trebate objaviti, obavijestit ćemo vas preko e-maila i našeg bloga.

Za sva pitanja i pomoć dostupni smo vam svaki dan u školi, a na internetu, e-mailu ili blogu tijekom popodnevnih sati od ponedjeljka do petka 🙂

Oglasi